Darmowa Dostawa

już od 300 zł

Bezpieczne zakupy

i szybka wysyłka zamówień

Infolinia

660 422 919

Witamy w świecie bibliofili

Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski

Oceń ten produkt jako pierwszy

Dostępność: W magazynie

56,00 zł

Krótki opis

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony



Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery


Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna

Kuchnia PRL-u  w Chicago - Czesław Chodkowski

Click on above image to view full picture

Szczegóły

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery
Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna

Opis pozycji
Data wydania: 2016
Oprawa: twarda, zadrukowana
Liczba stron: 312
Format: 130x225 mm
ISBN 978-83-65239-08-2

Tagi produktu

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.